Albascan Trucks & Buses

Albascan Truck & Buses sh.p.k

"Albascan Trucks & Buses Shpk", përfaqësues zyrtar dhe për Shqipërinë i markave "Scania", "Carrier Transicold" dhe "Schmitz Cargobull".

Pjese Kembimi

“Albascan Trucks & Buses Shpk” sjell per ju pjese kembimi origjinale, me garanci per riparim dhe mirëmbajtje të mjeteve.

Sherbimet