Albascan Trucks & Buses

Albascan Trucks & Buses – Përfaqësues Ekskluziv i Scania në Shqipëri. Servis Kamione Scania dhe Servis Autobuze Scania, Pjesë kembimi Scania Tirane Albania

Albascan Trucks & Buses - Përfaqësues Ekskluziv i Scania në Shqipëri. Servis Kamione dhe Autobuze Scania, Pjesë kembimi Scania Tirane PËRFAQËSUES EKSKLUZIV I MARKËS SCANIA VIEW MORE Albascan Truck & Buses Our Services Albascan Trucks & Buses - Përfaqësues Ekskluziv i Scania në Shqipëri. Servis Kamione dhe Autobuze Scania, Pjesë kembimi Scania Tirane shitje dhe riparim i autobuzeve Scania VIEW MORE Albascan Truck & Buses Our Services Albascan Trucks & Buses - Përfaqësues Ekskluziv i Scania në Shqipëri. Servis Kamione dhe Autobuze Scania, Pjesë kembimi Scania Tirane Servis i Autorizuar per markat
Scania & Schmitz Cargobull
VIEW MORE Albascan Truck & Buses Our Services
shitje & riparimin e trailerave
Schmitz Cargobull
VIEW MORE Albascan Truck & Buses Our Services

Welcome to

Albascan Truck & Buses sh.p.k

Sjellim ne Shqiperi modelet më të reja të kamioneve dhe autobuzeve Scania, si dhe modele sipas kërkesës së klienteve tanë. Ofrojme riparime të mjeteve tuaja, nga një staf specialistësh të trainuar me cilësinë dhe garancinë që vetëm pjesët origjinale ofrojnë. Gjithashtu, ofrohet diagnostikim me kompjuter në servis dhe në rrugë 24 h/24 h.

PËRFAQËSUES EKSKLUZIV NË SHQIPËRI I MARKËS SCANIA

Home