Albascan Trucks & Buses

Albascan Truck & Buses sh.p.k

Përfaqësues ekskluziv në Shqipëri i markës Scania.

Sjellim ne Shqiperi modelet më të reja të kamioneve dhe autobuzeve Scania, si dhe modele sipas kërkesës së klienteve tanë. Ofrojme riparime të mjeteve tuaja, nga një staf specialistësh të trainuar me cilësinë dhe garancinë që vetëm pjesët origjinale ofrojnë. Gjithashtu, ofrohet diagnostikim me kompjuter në servis dhe në rrugë 24 h/24 h.

Riparim Profesional
i mjeteve tuaja

Diagnostikim me
kompjuter

Shitje: kamione,
trailer & Autobus

Pjese kembimi:
kamione, trailer, etj

Partneret Tane

Scania

Schmitz Cargobull

Carrier

Albascan Trucks & Buses Shpk , si përfaqësues i vetëm në Shqipëri i Schmitz Cargobull, ofron shitjen dhe riparimin e trailerave Schmitz Cargobull 24 h/ 24 h.

Gjithashtu, për të gjithë kamionat dhe trailerat servisi “Albascan Trucks & Buses” Shpk ofron pjesë këmbimi dhe shërbime të specializuara si riparim dhe mirëmbajtje të mjeteve te rënda, diagnose të sistemeve elektronike, (ndërrim vaji dhe filtra, riparime të sistemit të drejtimit, riparim të balestrave, amortizatorëve, jastekëve të ajrit dhe sistemit të freksionit).

Hurry to join the discount program

Rreth Nesh