Albascan Trucks & Buses

Lideri Amerikan i pajisjeve frigoriferike për mjetet e transportit, vjen në Shqipëri nëpërmjet “Albascan Trucks & Buses Shpk”, duke mundësuar shitjen, instalimin, shërbimet dhe riparimet për të gjitha njësitë ftohëse ”Carrier Transicold”.

“Albascan Trucks & Buses Shpk” ka ekskluzivitetin ne Shqiperi per kondicioneret dhe frigoriferet e makinave per marken prestigjoze “Carrier Transicold”. Ne ofrojme sherbime riparimi, mirembajtje dhe pershtatje te automjeteve nga furgona, minifurgona, kamiona etj te thjeshte per ngarkim mallrash ne mjete frigoriferike.

Riparim

Riparim i te gjitha mjeteve frigoriferike

Transformim

Pershtatje e mjeteve te thjeshta ne frigoriferike

Pjese kembimi

Pjese kembimi per te gjitha llojet e mjeteve

Staf Profesional

Staf i trajnuar
profesional