Albascan Trucks & Buses

“Albascan Trucks & Buses Shpk” perfaqesuesi ekskluziv i Scanias ne Shqiperi sjell per ju pjese kembimi origjinale, me garanci per riparim dhe mirëmbajtje të mjeteve si: kamion, trailer, autobus, mjete pune te renda, mjete frigoriferike etj. Pjeset qe ofrohen jane te ndrysheme si vaji e filtra, pjese kembimi të sistemit të drejtimit, balestra, amortizatorë, jastekët e ajrit dhe pjese kembimi të sistemit të freksionit. Gjithashtu ofrohet asistence teknike 24ore/24ore.

SHERBIM MEKANIK PROFESIONAL

Pjese Motorri / Kambio

Pjese Motorri / Kambio

Vaj Motorri / Kambio

Vaj Motorri / Kambio

Filtra Vaj / Ajeri

Filtra Vaj / Ajeri

Bateri Scania

Bateri Scania

Disqe Alumini

Disqe Alumini

Goma Athos

Goma Athos